Nyhed 2020

Smukke haver hvilken havetype er du?

 Min nye havebog udkommer marts  2020. Pris kr. 350,- Bogen kan forudbestilles NU hos www.turbine.dk

PÅSKE tilbud gælder nu og frem til påskemandag med KUN afhentning på adressen. se info på forsiden eller køb den i webshoppen under "andre planter" spar kr. 50,-

 Skab din egen smukke have

I Asserbo i Nordsjælland bor havekonsulent Anne Gine Christiansen sammen med sin mand. Haven er hendes store passion og med bogen ”Smukke haver – Hvilken havetype er du?” deler hun ud af sin viden om stauder, græs og frugttræer.

”Smukke haver – Hvilken havetype er du?” henvender sig både til den nye og til den mere erfarne haveejer. Hvad enten der skal etableres en helt ny have eller der skal ske noget nyt i den gamle have, er der masser af inspiration at hente i bogens 15 kapitler, som beskriver cottagehaven, den romantiske have, villahaven, parcelhushaven, landbohaven, sommerhushaven, kolonihaven, den minimalistiske have, byhaven, krukkehaven, præriehaven, den vilde have, den nemme have, skovhaven og permahaven.

I bogen findes skemaer med forslag til valg af stauder, sommerblomster, løg og knolde, buske og træer samt prydgræs til hver af de 15 havetyper. Derudover er den fuld af skønne billeder både fra forfatterens egen have og fra udstillingshaver, hun har besøgt, blandt andet under rejser til England.

Bogen giver en god mulighed for at finde frem til lige netop din havetype, eller du kan indrette med flere havetyper i samme have – du vælger selv. Anne Gine Christiansen er selv en blanding af flere havetyper, så i Asserbo er haven en kombination af Cottagehaven, den romantiske have og den vilde have. Og efterhånden er der også ved at være en pæn permahave. For Anne Gine Christiansen er det vigtigt, at haven er bæredygtig og med til at gøre en positiv forskel for klimaet. Hun tænker i biodiversitet og forsager brug af kunstgødning. Selv små haver kan være med til at forbedre klimaet.

Anne Gine Christiansen er havekonsulent og indehaver af Staudecafeen, som startede som en hobby omkring 2010, hvor hun begyndte at sælge overskudsstauder af frø, hun selv høstede i sin have. I 2019 sagde hun sit job op og startede som selvstændig staudesælger på fuld tid. I dag køber hun stauder hjem, som sælges i Staudecafeen, på plantemarkeder og via webshoppen www.staudecafeen.dk. Hun har tidligere udgivet bogen ”Staudefrøbogen – fra frø til staude.”

 

Jeg udkommer med en ny havebog maj 2020. Mere info kommer, men bogen handler om 15 forskellige havetyper. Så glæd dig

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.03 | 07:18
Arrangementer har modtaget 4
19.03 | 15:56
Staudecafeen har modtaget 125
01.03 | 09:33
Vores have har modtaget 1
01.03 | 09:05
Vores have har modtaget 1
Du kan lide denne side