Halsnæs Havevenner

 

Halsnæs Havevenner er en nystartet gruppe med fokus på haven. Tilmeld dig på vores gruppe på Facebook 

 

Ingen have eller altan er for lille til at blive frisket op. Selvom du måske ikke går rundt med en gartner i maven, er det ikke sikkert, at det er så uoverskueligt eller dyrt, som du tror.

Havearbejde kan være den rene haveterapi. En dejlig måde at få stresset af på efter en lang arbejdsdag, eller er helbredet ikke så godt, kan du også få glæde af havearbejde. Det er altid en vis tilfredsstillelse, når arbejdet er vel udført, og du kan læne dig tilbage i havestolen og nyde det. Skal vi ikke være med til at gøre Halsnæs kommune endnu grønnere ude i de små haver?

Hvad med at holde plantebytte dag (køb/salg). Det gør de i mange andre kommuner.

Eller hvad med at holde åben have (ingen have er for lille). Hvis du er glad for din have, hvorfor så ikke vise den til andre, der skal ikke altid så meget til for at sætte fantasien i gang, så du selv lige får et skub til at komme i gang.

Vi kan jo ikke alle ha’ en smuk og veltrimmet have som Claus Dalby, men mindre kan også gøre det.

Eller hvorfor ikke dyrke dine egne frugter og grøntsager? Enten i haven, i krukker eller i højbede. Højbede er en god ide, hvis helbredet ikke er til at bukke sig så langt ned. Hvem har ikke lyst til at plukke jordbær og hindbær i knæhøjde? . Hvad gør du med dit regnvand? Laver du din egen kompost? Henter du gratis jord på kommunens genbrugsplads? Sår du dine egne planter/grøntsager?

 

Husk også hvor vigtigt det er for dyrelivet at de kan finde føde i vores haver.

 

En god måde at komme i gang på er at melde dig ind i Halsnæs Havevenner. Her vil vi udveksle erfaringer, komme med input, gode råd og ideer til dig, der er glad for din have (eller bare ikke rigtig kan komme i gang)

Bor du ikke i Halsnæs kommune er du selvfølgelig også velkomme til at deltage.

Del din erfaring med andre havevenner.

Har du lyst og tid så meld dig ind i gruppen:

Vi er også på Facebook "Halsnæs have venner"

 

Halsnæs Havevenner

v/ Anne Gine Christiansen

Onkel Petersvej 2

3300 Frederiksværk

Tlf: 20970041

Email staudecafeen@godmail.dk

   


 

Der er endnu ingen billeder i fotoalbummet.